Kampioenen SKILLS Heroes gekozen bij Beauty College

De winnaars schoonheidsverzorg​ing Marscha Spronk, Paulien Drese en Janine Bosch​

Op 29 oktober vond de prijsuitreiking plaats van de schoolkampioenschappen van Schoonheidsverzorging en Haarverzorging. Paulien Drese is de beste in schoonheidsverzorging en Nikita Kerkhof is de winnares bij haarverzorging. Tweede en derde werden Marscha Spronk en Janine Bosch voor schoonheidsverzorging en Angela van den Hater  en Sarena Nijburg voor haarverzorging. De nummers twee trainen ook mee voor de landelijke kwalificatie. 

De schoolkampioenen Paulien en Nikita zullen het Beauty College vertegenwoordigen tijdens de  nationale kwalificatie van SKILLS Heroes op 29 januari 2019 in Haarlem. Hieraan doen 25 mbo-scholen mee. De landelijke kampioenen worden bekend in maart tijdens de finale in Amsterdam.  

Beauty succesvol bij SKILLS 
In 2017 was Shana Veltman van het Beauty College Nederlands kampioen, en zij is naar Abu Dhabi geweest om deel te nemen aan de World Skills. In september 2018 heeft Ivana Sneujink Nederland vertegenwoordigd in Boedapest en een plek in de top 10 veroverd tijdens Euro Skills. Bekijk hier het filmpje over de World Skills in Abu Dhabi: https://www.youtube.com/watch?v=M01-nJIExzc 
 
Skills Heroes 
Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo-studenten. Tijdens een voorronde op de eigen school, kwalificatiewedstrijden op diverse mbo-instellingen in heel Nederland en tot slot tijdens de nationale finales, strijden deelnemers om in hun vakgebied de beste van Nederland te worden. Skills vormt één van de vier pijlers binnen UP, het Excellentieprogramma van ROC Midden Nederland, naast Vakverdieping, Internationalisering en Ondernemerschap. Studenten van ROC Midden Nederland doen al jaren mee aan vakwedstrijden en hebben zowel nationaal als internationaal diverse prijzen en medailles in de wacht gesleept. 

29 oktober 2018
Beauty College
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: