Jong ontmoet niet meer zo jong!

Yasmina Bouguerba en Dorine Huisman, studenten van het Sport College Utrecht samen met Carolien van de Hoef, afdelingsmanager aan tafel

Studenten Sport College aan tafel bij FC Utrecht Kerstdiner voor ouderen

Yasmina Bouguerba en Dorine Huisman, studenten van het Sport College Utrecht mochten afgelopen woensdagavond samen met Carolien van de Hoef, afdelingsmanager, deelnemen aan het FC Utrecht Kerstdiner. Op woensdag 12 december organiseerde de afdeling Maatschappelijk dit diner voor de tweede keer. Gemeentes uit de provincie Utrecht, zoals o.a. Nieuwegein, Amersfoort en Houten, nodigen hiervoor ouderen uit, die in een sociaal isolement zitten. Het waren niet uitsluitend volgeladen bussen die zich voor de ingang van de Galgenwaard hadden verzameld. Een luxueuze limousine maakte een grande entree. Zo ook de bejaarde persoon die uitstapte. Met looprek en al.

Het Sport College Utrecht van ROC Midden Nederland heeft een van de tafels gesponsord. Het was mooi om te zien hoe dankbaar en blij de oudere gasten waren met deze unieke uitnodiging. Ze werden gastvrij ontvangen door vrijwel de voltallige selectie van FC Utrecht, inclusief trainer Dick Advocaat en assistent-trainer Zeljko Petrovic. De spelers genoten op deze avond van hun rol als kelner. Yasmina, studente Dienstverlener Sport & Recreatie, en Dorine, studente Sport en bewegingsleider/Leefstijl waren onder de indruk en al snel in druk gesprek met de tafelgasten. Naast een heerlijk diner, werden ze getrakteerd op muziek van een liveband en een optreden van niemand minder dan Willeke Alberti!

13 december 2018
Sport College
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: