Iedereen Uitblinker 2020! #betermetelkaar

Grote ROCMN Uitblinkersshow 2020

Op maandag 29 juni vierden we het succes van alle medewerkers die de afgelopen periode alles op alles hebben gezet om het onderwijzen op een andere manier/online vorm te geven. "Het is fantastisch en indrukwekkend wat iedereen in korte tijd heeft weten te realiseren tijdens de corona crisis. Dit jaar hebben we geen uitblinker per college, maar zijn alle medewerkers uitblinker! aldus Johan Spronk, voorzitter college van bestuur.

Successen moeten we vieren. Echter kon dat in verband met de veiligheid van onze medewerkers helaas niet in de vorm van een live event, zodoende ontstond het idee van de livestream De grote ROCMN Uitblinkersshow vanuit Stadsschouwburg Utrecht! 

Tijdens de show kwamen verschillende onderwerpen aan bod. Zo bedankte het CVB alle medewerkers voor de inzet van de afgelopen periode. Deelden verschillende docenten hun ervaring van de afgelopen periode, dat werd op een leuke manier uitgebeeld door cabaretiers, gingen we in gesprek met de docent van het jaar 2018 & 2019 en namen we afscheid van ons cvb lid Paul van Maanen. Daarna werd iedereen nog verrast met een prachtig cadeau vanuit de studenten van de Nederlandse Pop Academie, namelijk het ROC MN bedanklied! Klik hier voor de officiële videoclip.


De show werd feestelijk afgesloten met een mooie toost op  het succes en de zomervakantie.​

De Grote Uitblinkersshow | #betermetelkaar

Bekijk de video compilatie van de live event op maandag 29 juni 2020.


2 juli 2020
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: