Goud en 2 x zilver voor studenten ROC Midden Nederland bij Skills the Finals 2020

Thomas Duijn op het podium

Afgelopen vrijdagavond was de prijsuitreiking van Skills the Finals 2020 in Leeuwarden. Van woensdag 3 tot en met vrijdag 6 maart streden meer dan 500 mbo-studenten uit heel Nederland voor een plek op het podium. Maar liefst drie studenten van ROC Midden Nederland vielen in de prijzen en haalden een medaille binnen.

Er was goud en zilver voor Jordi Buchner en Lucas Praamsma van het Veiligheid & Defensie College bij de wedstrijd Onderofficier Veiligheid & Vakmanschap. Zilver was er voor Thomas Duijn van het Business & Administration College bij de wedstrijd Ondernemer Retail.

Erik Vriese en Les van den Brom behaalden een 4e plaats. Zij kwamen net een paar punten tekort voor de bronzen medaille. Sven Reinds had tijdens de wedstrijd CNC Frezen wat pech met programmeren en viel niet in de prijzen. Hij hoorde wel bij de beste acht van Nederland. Uiteraard zijn we trots op al onze studenten!

Up
Vakwedstrijden is een van de vijf pijlers binnen het Excellentieprogramma van ROC Midden Nederland, naast Vakverdieping, Internationalisering, Utrecht Challenge Alliantie en Research & Development. Studenten van ROC Midden Nederland doen al jaren mee aan vakwedstrijden en hebben zowel nationaal als internationaal al diverse prijzen en medailles in de wacht gesleept.​

9 maart 2020
Business & Administration College
VAVO Lyceum
Veiligheid & Defensie College
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: