Feesten met FUNX bij het Creative College

Studenten feesten met FUNX

Een mysterieuze container, swingende studenten en een feestelijke onthulling! Vorige week stond het Creative College even op zijn kop. Radiostation FUNX was in huis met een exclusieve pop up party. Daarnaast werd het magazine ‘This is Us’ gepresenteerd.

FUNX DiXte 1000
Voor de promotie van hun programma ‘de DiXte 1000’ had FUNX iets bijzonders georganiseerd. Twee containers werden op elkaar geplaatst en vormde een grote speaker. Elke 10 minuten kon een groep studenten naar binnen en daar beleefde ze een gave pop up party. Een DJ draaide de grootste hits en een te gekke lichtshow zorgde voor een goede sfeer. ‘Dit is echt lit!’, werd er door één van de studenten geroepen. Voor een sfeerimpressie kun je klikken op deze link.  

Magazine ‘This is Us’
Die middag werd ook het magazine ‘This is Us’ gepresenteerd. Een eenmalig blad met succesverhalen van de artiestenopleiding van het Creative College. Kees Rutten, lid College van Bestuur, overhandigde het eerste exemplaar aan DJ Todd Helder (Frank van den Eijkel, derdejaars student NPAC). Hij tekende onlangs bij het label van Martin Garrix en kreeg de eer om de cover te onthullen. Via deze link kun je een videoreportage bekijken.  

20 november 2018
Creative College
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: