Feestelijke uitreiking getuigschriften excellentietrajecten UP

UP Uitreiking Getuigschriften 2022 - ROC Midden Nederland

"Het is soms een uitdaging. Maar als het dan lukt, is dat best kicken!"

Presentatoren van het live UP-event, Robyn Goedhart en Nick de Jong, kregen op dinsdagavond 28 juni als eersten hun UP-getuigschrift '21-'22 uitgereikt door Johan Spronk, voorzitter van het college van bestuur. Het duo volgde onder meer het traject Presentatievaardigheden.

UP Uitreiking Getuischriften - Robyn Goedhart

"Naast nieuwe dingen leren en kennis opdoen, ontmoet je ook andere mensen. Studenten van andere opleidingen, andere scholen of mensen uit het werkveld. En je bouwt al aan een mooi netwerk." Zo verwoordde een trotse UP-student dinsdagavond de meerwaarde van een excellentietraject. Een andere student: "Soms kan het een uitdaging zijn, iets doen wat je nooit hebt gedaan. Maar als je het hebt gedaan, dan is dat best kicken. Je hebt het dan toch wel geflikt."

Er waren ruim 170 deelnemers. Naast de studenten, afkomstig uit diverse UP-trajecten, ook hun trotse ouders, vrienden en docenten. Zij werden getrakteerd op feestelijke cocktails, een wervelende openingsdans van Etoile-studenten (ook een UP-traject), hapjes, drankjes en muziek van de band Alive.

UP Uitreiking Getuigschriften

UP is het excellentieprogramma van ROC Midden Nederland. Ambitieuze studenten die meer willen en kunnen en ambitieuze docenten, krijgen de kans zich te ontwikkelen en te experimenteren en te innoveren. Er zijn 28 programma's binnen de vijf leerlijnen, waarvan sommige door studenten zelf zijn geïnitieerd. Deze bottom up-aanpak is kenmerkend voor het excellentieprogramma.

30 juni 2022
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: