Feestelijke opening ICT College Nieuwegein

Op donderdagmiddag 23 februari organiseert het ICT College een feestelijke opening van de nieuwe leslocatie op de Harmonielaan 1, te Nieuwegein. ROC Midden Nederland vindt het belangrijk om te investeren in ICT- en techniekonderwijs en versterkt daarom graag de samenwerking met alle relaties.
Tijdens de middag wordt iedereen, die de vernieuwing mogelijk heeft gemaakt, in het zonnetje gezet. Mede dankzij architect Peter Slotboom, bouwbedrijf Schoonderbeek en medewerkers van Facilitair Bedrijf van ROCMN is de verbouwing van het pand in korte tijd gerealiseerd.

Lancering Repair Cafe en Robotbattle
Tijdens de festiviteiten wordt het nieuwe Repair Café ICT College gelanceerd. Deze helpdesk voor computerproblemen wordt gerund door studenten Medewerker Beheer ICT en is o.a. bedoeld voor buurtbewoners met bijvoorbeeld een kapot scherm of problemen met e-mailsynchronisatie.

Eigen feest voor studenten
Natuurlijk delen de studenten van het ICT College ook in de feestvreugde. Voor hen zijn er deze middag leuke activiteiten gepland; waaronder VR-parachutevluchten, drone demonstraties, arcade games en ontsnappingen uit een mobiele escaperoom. Ook wordt er door studenten gestreden in een robot battle en LAN-party.

Nieuwe leslocatie al in gebruik
Het team van ICT College is zeer verheugd met de nieuwe leslocatie en de faciliteiten, waar medewerkers en studenten, sinds de start van dit schooljaar al met veel plezier gebruik van maken. Met trots tonen zij tijdens de opening de nieuwe leslocatie en mogelijkheden aan de gasten.

Techniek Campus
“De verhuizing van het ICT College naar Nieuwegein is een belangrijke stap in het bouwen aan een Techniek Campus. De campus wordt gevormd door Automotive College, Bouw & Interieur College, ICT College en Tech College. Door in het onderwijs cross-overs met de verschillende techniekcolleges én de praktijk te maken is het nog beter mogelijk om studenten op te leiden met kennis van gemende disciplines. Wij bieden onze studenten zo actueel en relevant onderwijs in co-creatie met bedrijven.” Aldus Robert Koch, Directeur ICT College, Tech en Bouw & Interieur College.

PROGRAMMA:
15.30-16.00 uur Inloop
16.00-16.15 uur Welkom door CVB lid Kees Rutten
16.15-16.30 uur Dankwoord Directie ICT College
16.30-16.45 uur Lancering Repair Café
16.45-17.00 uur Robot Battle studenten
17.00-17.30 uur Rondkijken en ontmoeting
17.30-18.00 uur Borrel met muzikale omlijsting

(Vanaf 14.00 uur zijn er studentenactiviteiten op de 2e verdieping)

Datum: donderdag 23 februari
Tijd: 16.00-18.00 uur
Plaats: Harmonielaan 1, Nieuwegein