Feest! 10 jaar Nederlandse Pop Academie

Op 23 mei viert de Nederlandse Pop Academie (NPAC) haar 10-jarig bestaan met een monster line-up in TivoliVredenburg. Met optredens van o.a. Diggy DexBrooks en Stillmode. Met Q&A's met o.a. Eva SimonsSharon Doorson en Nicole Bus.
Heb jij je ticket al? 10 jaar NPAC FEST in Pandora | TivoliVredenburg. We zien je 23 mei!

Meer info over de Nederlandse Pop Academie hier en op facebook.

Het feest
Dinsdag 23 mei treden in de Pandora-zaal en Foyer van TivoliVredenburg zo'n twintig acts op met oud- studenten in de gelederen. NPAC is trots op haar oud- studenten die een succesvolle carrière hebben opgebouwd.

Het programma begint met een Q&A met NPAC- alumna Sharon Doorson en een masterclass met producers Brooks en Boaz van de Beatz en live audities. Na ruim twintig optredens eindigen we diep in de nacht met beats van voormalige en huidige NPAC-producers en DJ's.

Met optredens van:
Diggy Dex, Eva Simons, Nicole Bus, Sharon Doorson, Boaz van de Beatz, Brooks, Jengi, Massi, Stillmode, Jermain Bridgewater, LVZY, Jae Fly, Le Prince, Maroc & Roll, The Capsones, Julius Philips, Arie Buursema, Charmplay, Walker Diver, Steve Cherry, Danny Dubb, Innovation, Major Dreamin', Tritone Kartel, Soulfood, Morning Daze, Django Boegheim, A Cynic's Mind, Hardway Music.

Randprogramma:
Q&A's met Sharon Doorson, Eva Simons, Debrah Jade en Nicole Bus, Masterclass van Brooks en Boaz van de Beatz en Live audities.

Nederlandse Pop Academie
De Nederlandse Pop Academie is in 2006 opgericht onder de vleugels van het Creative College van ROC Midden Nederland. De opleiding onderscheidt zich door 'Ondernemers in de Popmuziek' af te leveren, die als muzikant, docent, producer of organisator aan de slag kunnen in de sector. Studenten ontwikkelen zich binnen een hoofdvak als zang, sounddesign, (bas)gitaar, rap of drums. Ze maken en produceren muziek, geven muziekles en organiseren optredens. Op de Nederlandse Pop Academie leren ze hoe ze met deze vaardigheden hun brood kunnen verdienen. Studenten combineren de theorielessen op het Creative College in Overvecht en de praktijklessen in dB's Studio's met het opdoen van praktijkervaring en het volgen van stages.