Economic Board Utrecht bezoekt het Vitaliteitslab

EBU Economic Board Utrecht Sharon Dijksma Johan Spronk

Johan Spronk, voorzitter van het College van Bestuur van ROC Midden Nederland, ontving deze week zijn collega’s van het Economic Board Utrecht (EBU) in het Vitaliteitslab van onze school.

Het EBU is een netwerk van bedrijven, kennisinstellingen, gemeenten en maatschappelijke organisaties die werken aan een gezonde toekomst voor onze regio. Ook ROC Midden Nederland is hier aan verbonden met het programma Gezond Stedelijk Leven op school.

We werken aan een samenleving waarin iedereen mee mag en kan doen en regie kan pakken over het eigen leven. Dat begint op school.  ROC Midden Nederland werkt daarom volgens de filosofie van Positieve Gezondheid. Roland Robijn, projectleider van het Vitaliteitslab, gaf een rondleiding in het lab aan de leden van het EBU waar burgemeester Sharon Dijksma voorzitter van is. ‘Het is fantastisch om te zien dat er zoveel interesse is in het verhaal dat in ons lab centraal staat, dat van Positieve Gezondheid, eigen regie en een brede blik op gezondheid,’ aldus Roland.

Klik hier voor meer info over Vitaliteit en Gezond Stedelijk Leven.

3 november 2022
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: