Doorgeefcheque naar Ronald Mc Donald

Restaurant Vroeg, het leerbedrijf ROC Midden Nederland 2017 heeft donderdagochtend 6 juli de doorgeefcheque ter waarde van € 2.500,- aan het Ronald Mc Donald Huis Utrecht geschonken.

Leerbedrijf ROC Midden Nederland 2017
Restaurant Vroeg is donderdag 29 juni jl verkozen tot Leerbedrijf ROC Midden Nederland 2017. Eén van de prijzen is de doorgeefcheque ter waarde van  2.500 euro die zij mogen schenken aan een goed doel. Zij hebben gekozen voor het Ronald Mc Donald Huis Utrecht en namen naast de cheque ook heerlijke sappen en broden mee.

Ronald Mc Donald Huis Utrecht
Agatha Kleis namens Ronald Mc Donald Huis: “Wij waarderen het heel erg dat restaurant Vroeg ons als het goede doel heeft uitgekozen. Het Ronald McDonald Huis Utrecht is geheel afhankelijk van de gulle giften van sponsoren en donateurs en van de geweldige inzet van 200 vrijwilligers. Het afgelopen jaar hebben we in totaal 899 gezinnen een “thuis” ver van huis kunnen bieden. Onze gasten waarderen het zeer dat zij dichtbij hun zieke kind kunnen verblijven en uit onderzoek is gebleken dat zieke kinderen sneller herstellen als zij dichtbij hun ouders kunnen zijn.”