Creative College Amersfoort verhuist

Studenten Creative College Amersfoort naar nieuwe locatie - Sinds deze week is het nieuwe pand op de Campus van ROC Midden Nederland in gebruik genomen door de studenten van het Creative College. Zij verhuisden van de Disketteweg 10 naar de Disketteweg 2-4. Na de zomervakantie volgt het ICT College Amersfoort. “Het nieuwe gebouw is zo ingericht dat de studenten optimaal kunnen studeren in hun eigen beroepsomgeving.” Aldus directeur Eric Holtman.

Ruimte, licht en sfeer
Esther Hazekamp, tweedejaars student Mediaredactie is blij met de nieuwe plek: ‘’De campus zorgt ervoor dat wij samen aan super toffe projecten kunnen werken. Het nieuwe gebouw is heel erg licht en geeft mij genoeg inspiratie weer voor het opkomende schooljaar!’’ 
Monika Pejkovska, derdejaars student Mediavormgeving heeft verschillende foto’s en een film gemaakt van de nieuwe locatie. “We zitten niet meer alleen tussen vier muren. Veel ruimtes hebben een glazen wand waardoor er licht van buiten naar binnen schijnt. Dat zorgt voor een andere sfeer dan in een algemeen klaslokaal.” Bekijk het filmpje dat Monika maakte van haar nieuwe locatie.

De Campus van ROC Midden Nederland: verschillende colleges bij elkaar
Op de campus van ROC Midden Nederland vind je twee moderne locaties, met uitgebreide faciliteiten. Het station Schothorst is naast de deur. Doordat verschillende colleges bij elkaar op één plek in de stad zitten, is de campus een ideale plek voor ontmoeting met medestudenten en bedrijven.

De volgende stap:
Het ICT College en het Business & Administration College, nu nog gevestigd op de Zangvogelweg, komen september 2017 ook naar de Campus op de Hoef. Daarmee wordt de uitbreiding van de Campus een feit.