Bink start unieke mbo 4-opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

Kinderopvangorganisatie Bink kinderopvang start op 25 september 2019 weer met een nieuwe, eigen mbo 4-opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Een prachtige kans voor mensen uit de regio met passie voor kinderen om zich via een betaalde opleiding te laten (om)scholen. Én daarbij uitzicht op een baan bij een kinderdagverblijf of bso van Bink. 

Werken en leren tegelijk
In samenwerking met ROC Midden Nederland start Bink kinderopvang met een gecertificeerde 2,5-jarige BBL-opleiding op mbo 4-niveau. Studenten gaan één avond in de week en één woensdag in de maand naar school en werken daarnaast 14 tot 27 uur op een van de kinderdagverblijven of bso-vestigingen van Bink in Hilversum of Soest. Deze combinatie van werken en leren maakt het ook voor mensen die een inkomen nodig hebben haalbaar om een opleiding te volgen.

 Unieke combinatie
Wat deze opleiding verder uniek maakt, is dat studenten niet alleen opgeleid worden tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, maar ook het erkende branchecertificaat ‘Leider Sportieve Recreatie’ kunnen halen. Zeker voor bso-medewerkers biedt dat extra mogelijkheden om werken bij de bso met een andere baan te combineren.

De werving voor deze opleiding is inmiddels begonnen. Ben je geïnteresseerd? Bekijk de vacature op werkenbijbink.nl. Of bel voor meer informatie met Lisa Hunt (035) 751 68 21.

25 april 2019
Bedrijfsopleidingen
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: