Mobiele Zorglab

Het Mobiele Zorglab van ROC Midden Nederland. 

Wij vinden het belangrijk om ook een mobiele interactieve leeromgeving te bieden. Een plek waarmee we in de wijken bewoners, studenten en het werkveld met elkaar kunnen verbinden. Een plek om zorginnovatie te ervaren en elkaar te ontmoeten. Daarom hebben we naast onze labs in Utrecht en Amersfoort ook een mobiel zorglab ontwikkeld. Zorg- en welzijnsprofessionals kunnen op deze manier kennismaken met zorgtechnologie.

In dit Lab wordt een tour gedaan gericht op arbeidsmarktontwikkelingen, urgentiebesef en de rol van zorgtechnologie. Het Mobiele Zorglab is bij uitstek geschikt voor zorgorganisaties als introductie, start en implementatie van zorgtechnologie.

The Experience

Het Mobiele Lab is een  12 meter lange zeecontainer welke op locatie wordt geplaatst. Onder begeleiding van een tourleider kunnen zorg- of welzijn professionals hier een indrukwekkende experience doen. Een tour duurt één uur en er zijn per tour maximaal 8 deelnemers mogelijk.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact op met Marjolein van Vulpen, regio Utrecht en 't Gooi, 06 53 40 14 45 of Nienke van de Biezen, regio Amersfoort, 06 34 47 10 92.

Agenda Future Care Labs

Check onze agenda voor alle activiteiten van het Future Care Lab.

agenda FCL