Training Presentatietechnieken & Communicatie

In de training Presentatietechnieken & Communicatie leer je hoe je een goede presentatie geeft aan verschillende doelgroepen. Wie is je publiek, wat wil men weten en hoe breng je dat op een structurele en enthousiaste manier over? Hoe kan je je publiek overtuigen en hoe ga je om met je eigen angsten, verbale en non-verbale communicatie tijdens je presentaties. Hoe communiceer je krachtig en bondig. Hoe creëer je een goede sfeer en interactie met de zaal. Je geeft aan het einde van de training een korte slotpresentatie waarin je laat zien wat je geleerd hebt.

Ook in je communicatie uitingen op social media richt je je op specifieke ontvangers, gebruik je de juiste kanalen en zet je de juiste toon. Je wordt je bewust van passende content, het belang van je boodschap en het moment waarop je posts op social media plaatst. 

Je kunt deze vaardigheden inzetten in verschillende situaties waarbij werving en communicatie centraal staan. Deze training is heel geschikt voor studenten die als ambassadeurs actief zijn, studenten die stage lopen bij communicatie afdelingen (verschillende branches) en studenten die hun eigen bedrijf willen presenteren. Eigenlijk voor iedere student die op een krachtige manier een boodschap wil overbrengen!

Rooster per groep (Amersfoort en Utrecht)

Planning


De training start in oktober 2019 en wordt gegeven door ervaren professionals (Robert Daverschot, Angelique Koosman en Ester Hazenkamp). Er zijn 2 groepen (Amersfoort en Utrecht) met verschillende data, zie bovenstaand rooster. De locatie is goed bereikbaar (Amersfoort: locatie Disketteweg 10 en Utrecht/Nieuwegein: locatie Vondellaan 174). De training begint eind van de middag (16.30 uur) met inloop en catering en duurt tot 19.30 uur. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten en 1 centrale bijeenkomst (UP getuigschriftenuitreiking juni 2020).

Meer informatie of aanmelden

Neem contact op met Sehriban Aydin, contactpersoon UP programma Presentatietechnieken & Communicatie.

Er is plek voor max. 25 studenten. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 25 oktober!

UP

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: