UP Vakmanschap verdiepen

Studenten met ons mbo-diploma komen goed terecht op de arbeidsmarkt. Alle benodigde competenties zijn opgedaan. Maar er zijn bedrijven die net een beetje extra waarderen. Bijvoorbeeld: de student heeft in aanvulling op het diploma een cursus JAVA-programmeren voor iOS gevolgd. Of: de student heeft naast het diploma een officiële PrinceII cursus gevolgd. Het zijn deze elementen, die niet standaard in het onderwijs zitten maar die wel van aanvullende waarde kunnen zijn voor de student. Momenteel hebben we de volgende programma’s:

 • Internationaal Erkende Certificering MOS
  Verdiep je Microsoft Office kennis en haal je het 'Word Expert' en/of je 'Excel Expert' certificaat. 
 • Power4Talent
  Dit programma traint studenten in de trends, ontwikkelingen en methodieken die ze aantrekkelijker maakt voor de arbeidsmarkt. Zoals werken met Agile Scrum, Lean Management, Visueel Communiceren en Cyber Security. Lees meer over dit programma
 • Training Presentatietechnieken en Communicatie
  In de training Presentatietechnieken & Communicatie leer je hoe je een goede presentatie geeft aan verschillende doelgroepen. Wie is je publiek, wat wil men weten en hoe breng je dat op een structurele en enthousiaste manie over? Lees meer over dit programma.
 • Cambridge Engels
  Haal je certificaat Engels waarmee je ook les mag geven. 
 • Engineering Academie
  In dit excellentieprogramma krijg je inzicht in de werking van industriële robots. Zo maak je kennis met de theorie en ontwikkel je praktische vaardigheden met een ABB IRB 120 robot. Daarnaast leer je hierbij een eenvoudige simulatie maken in het softwareprogramma Robotstudio van ABB.
 • Financieel Expert MKB 
  Dit kan het begin zijn van je succesvolle carrière in het bedrijfsleven, die soms verder reikt dan het administratieve vlak. Dit diploma biedt er alle mogelijkheden voor! 
 • Topsport
  We zijn een erkende, topsportvriendelijke school. Wij willen dat onze 35 topsporters en sporttalenten goed in hun sport presteren én de school met een diploma verlaten! Meer weten?
 • Waterstof Raceteam
  Werk samen met studenten van de verschillende technische opleidingen aan een waterstofauto. Daarmee doe je in april mee met het NK op het TT circuit in Assen! Je leert alles over duurzaamheid en innovatieve ontwikkelingen.
 • Artiest
  Derdejaars studenten van de Nederlandse Pop Academie (NPAC) en De Dansopleiding mogen hun projectplan te presenteren aan de vakkundige jury. Positief beoordeelde projecten worden onder begeleiding uitgewerkt tot en met uitvoering. Lees meer over het programma Artiest. 
 • Zorgtechnologie

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: