UP Internationaal

Er zijn veel studenten met een nieuwsgierige, ondernemende en ambitieuze aard die de beroepspraktijk internationaal willen leren kennen. Voor sommige branches ligt dat voor de hand, maar voor andere is het minder standaard. Ook deze studenten bieden we de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen. Daarbij staat de persoonlijke ontwikkeling van de student centraal. Wat bieden we aan als excellentie-programma;

 • Wereldse topstages
  Je loopt een stage van minimaal vier weken buiten Europa bij een toonaangevende organisatie in jouw vakgebied of in een uitzonderlijke situatie. Natuurlijk kies je een stage die goed past bij jouw toekomstvisie en plannen.  
 • Sociaal Werk in Europa
  Ga vanuit het werkveld van Sociaal Werk in andere landen kritisch kijken naar minder ontwikkelde landen. Bijvoorbeeld Scandinavië versus Oost-Europa.
 • Etoile Internationaal
  Voor getalenteerde studenten van Creative College die zich willen ontwikkelen, (internationale) netwerken willen opbouwen, en zich willen verdiepen in de Italiaanse branche waarin zij werkzaam zijn en de desbetreffende cultuur in het land. Lees meer over dit project.
 • USA Uitwisseling
  Twee weken krijg je les in het vakgebied Criminal Justice, in Nashville Tennessee, en je neemt een kijkje bij politie, gevangenis en rechtbank.
 • Verdieping Sportspecialisatie Buitenland

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: