UP programma's

Haal meer uit jezelf met UP!

Wil je naast je studie meer uit jezelf halen? Dat kan met UP! Van het volgen van een internationale stage, speciale onderwijsprogramma’s om je kennis te verdiepen, tot het meedoen aan vakwedstrijden zoals Skills Heroes.  Met de UP excellentieprogramma’s krijg je de kans om je talenten en competenties nog verder te ontwikkelen.

Onder UP vallen alle extra programma’s, die verdeeld zijn in vier thema's: verdieping in je vakgebied, ondernemerschap, vakwedstrijden en internationalisering! Klik op onderstaande thema's om alle excellentieprogramma's te bekijken. 

Etoile studenten schitteren in Italiaans theater

Op zondag 24 februari was het weer zover, een groep trotste UP excellentiestudenten vertrokken naar Italie voor een Etoile theatherproductie. Onder leiding van Daniele Franci, de artistiek leider, en regisseur Laura Alberti  repeteren en trainden de studenten keihard om het stuk naar een nog hoger niveau te brengen. Dit alles aan met de support van onze senior studenten die zelf al eens eerder in hun schoenen hebben gestaan en alles aan elkaar gevlochten door de docentbegeleider Marten van der Weele. Lees meer....

Etoile

Studenten P4T krijgen les van Agile Coach en Scrum Master Jimmy van Gessel

Op 13 februari gingen de studenten van Power4talent aan de slag met de eerste training. Deze training kregen ze van een echte Agile Coach en Scrum Master: Jimmy van Gessel. Hij liet de studenten op speelse wijze kennismaken met de principes van Agile. Een afwisselend en interactief programma met enthousiaste studenten. To do - Doing - Done. Op naar de training Agile deel II.

Power4talent

Kom ook naar de Conferentie: 4 jaar excellentie: Kansen bieden, kansen pakken

Op 11 maart staat Tivoli-Vredenburch in het teken van 4 jaar excellentie in het MBO! De gehele dag kun je verschillende inspiratiesessies of masterclasses volgen. Zo is er een sessie 'Hoe herken en begeleid je talent?'en  Excellentie en duurzaamheid. ROC Midden Nederland is mede-organisator en prominent aanwezig met een optreden van Etoile, studenten en  verscheidene stands en presentaties.

Wil je hier ook graag naartoe? Dat kan! Meld je aan via onderstaande link. De deelname voor deze conferentie is €50 (geldt niet voor studenten).

https://www.mbo-events.nl/excellentieinhetmbo11maart2019/nl/programma

4 jaar excellentie: Kansen bieden, kansen pakken

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: