Begeleiding tijdens je studie

ROC Midden Nederland biedt goed onderwijs dat jou in staat stelt het beste uit jezelf te halen tijdens je studie en je loopbaan. Iedere student heeft basisbegeleiding. Als goed onderwijs en basisbegeleiding niet voldoende is bieden we waar mogelijk extra ondersteuning. Het Studie & Loopbaancentrum helpt je dan verder.

Persoonlijke coach

Je krijgt een persoonlijke coach. Deze is op de hoogte van jouw ontwikkeling op het gebied van studie, beroep en loopbaan. Je coach is ook het aanspreekpunt voor alles wat met je opleiding te maken heeft. In de begeleiding gaan we uit van jouw ambities, capaciteiten en talenten. We werken samen aan de groei van jouw professionaliteit. We vinden het belangrijk dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw eigen ontwikkeling.

Studie & Loopbaancentrum

Je coach kan het Studie & Loopbaancentrum inschakelen om mee te denken. Bijvoorbeeld als je wat betreft onderwijs even op de goede weg geholpen moet worden. Heb je moeite met plannen? Of weet je niet of je de juiste studie hebt gekozen? Dan kun je deelnemen aan een heroriëntatietraject of training. Ook is het mogelijk om een online coaching aan te vragen via Check It, het digitale portaal van het SLC.  

Passend onderwijs

Als je passend onderwijs nodig hebt door een beperking zoals een stoornis, handicap of chronische ziekte, dan gaan we daarover in gesprek. Lees meer over passend onderwijs.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: