Doemiddagen (meeloopdagen) bij ROC Midden Nederland

Om echt te ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten en kennis te maken met een college of opleiding, organiseren wij doemiddagen. Een doemiddag vindt altijd plaats van 14.00 tot 16.00 uur op een van onze locaties in Amersfoort, Utrecht of Nieuwegein.

Meelopen
De meeste vmbo-scholen in de Provincie Utrecht doen hier als school aan mee en de decaan of mentor informeert je hierover. Is dat niet het geval, dan kan je als leerling ook zelf een account aanmaken en je aanmelden. Kies nadat je bent ingelogd voor het kopje 'workshops' en zie welke doemiddagen we aanbieden.

Leerlingen op het vmbo, havo en mbo kunnen zich voor een doemiddag aanmelden.

Wanneer zijn de doemiddagen?

Voor dit schooljaar zijn alle doemiddagen geweest. Aanmelden voor een doemiddag in schooljaar 19-20 kan weer vanaf oktober 2019. De nieuwe data komen binnenkort op onze website. 

Studenten Media, ICT & Design College

AANMELDEN

Aanmelden is noodzakelijk en kun je hier doen.  Op de website zie je na inloggen welke doemiddagen we waar en wanneer aanbieden. Kies nadat je bent ingelogd voor het kopje 'workshops'. Na aanmelding krijg je een digitale bevestiging met de benodigde informatie.

Let op! Aanmelden kan voor Amersfoort tot een week vóór de doemiddag en in Utrecht en Nieuwegein tot een dag vóór de doemiddag. Sommige doemiddagen zitten snel vol. We raden je aan om je tijdig aan te melden.

Verhinderd?
Bij verhindering vragen we je om je af te melden, dan kunnen we de plek voor iemand anders reserveren. 

Studenten performer

Vragen?

Heb je vragen over onze doemiddagen? Neem contact met ons op via Whatsapp: 06 5498 7489, studieinfo@rocmn.nl of @ROC_MN

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: