Doemiddagen bij ROC Midden Nederland

Doemiddagen

Heb je onze open dag bezocht en wil je meer weten over een opleiding? Doe dan mee met een doemiddag. Zo kun je ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten.

Een doemiddag is een groepsactiviteit speciaal voor 3e- en 4e-jaars leerlingen. Je gaat samen met andere leerlingen kennismaken met een opleiding van een college. De doemiddag is altijd van 14.00 tot 16.00 uur op een van onze locaties in Amersfoort, Utrecht of Nieuwegein.

De data voor de doemiddagen van dit schooljaar vind je verderop.

Aanmelden
Je kunt alleen deelnemen aan een doemiddag als je je vooraf aanmeldt via zoekjouwmbo. Let op: je moet hiervoor eerst een account aanmaken. De meeste vmbo-scholen in de provincie Utrecht doen hier als school aan mee. Via jouw mentor of decaan krijg je dan inloggegevens. Is dat niet het geval, dan kan je als leerling ook zelf een account aanmaken.

Op de website zoekjouwmbo zie je na inloggen welke doemiddagen we aanbieden. Kies nadat je bent ingelogd voor het kopje 'workshops'. Na aanmelding krijg je een digitale bevestiging met de benodigde informatie. 

Verhinderd? meld je dan even af op zoekjouwmbo.nl, dan kunnen we de plek voor iemand anders reserveren.

Wanneer zijn de doemiddagen?

Amersfoort Nieuwegein & Utrecht
5 maart 5 maart
19 maart  

Let op! Aanmelden kan voor Amersfoort tot een week vóór de doemiddag en in Utrecht en Nieuwegein tot een dag vóór de doemiddag. Sommige doemiddagen zitten snel vol. We raden je aan om je tijdig aan te melden.

Studenten Media, ICT & Design College
Doe mee en ervaar de opleiding!

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: