Opleiding kiezen bij ROC Midden Nederland

Bij de studiekeuze is het belangrijk dat je na gaat denken wat je leuk vindt om te doen, waar je interesses liggen en waar je goed in bent. Als het goed is, ben je daar tijdens de middelbare school al een beetje achter gekomen. Bekijk websites en opleidingengidsen en maak voor jezelf een lijstje. En bekijk de studiekeuze tips van Meryem en Esther. 

Opleiding zoeken

Gebruik de zoekfilter om interessante opleidingen te vinden. Je kunt dan op basis van je voorkeuren opleidingen vinden die bij je passen. 

Naar open dag

De beste manier om te kiezen is door langs te komen. Kom dus naar een open avond of open dag. Docenten en studenten beantwoorden graag je vragen en je kunt kennismaken met de mbo-colleges en het VAVO Lyceum.
Open dagen

Naar een doemiddag

Om echt te ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten en kennis te maken met een college of opleiding, organiseren wij doemiddagen. Een doemiddag vindt altijd plaats van 14.00 tot 16.00 uur op een van onze locaties in Amersfoort, Utrecht of Nieuwegein.
Doemiddag

Je volgende stap!

Opleiding gevonden? Meld je dan aan op onze website. Doe dit voor 1 april. Je hebt dan genoeg tijd om je studiekeuze te checken en kennis te maken bij je nieuwe opleiding. Vergeet niet om je Digitaal Doorstroomdossier in te vullen.
Aanmelden

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: