Kennismaken

Is je aanmelding compleet en voldoe je aan de vooropleidingseisen? Dan nodigen we je snel uit voor een kennismakingsbijeenkomst en/of een kennismakingsgesprek. Je aanwezigheid hierbij is verplicht. Ben je aangemeld voor een selectie-opleiding dan ontvang je een uitnodiging voor een selectiemoment.
Omdat de school momenteel is gesloten vanwege het coronavirus, vindt de kennismaking op een andere manier plaatst dan normaal, bijvoorbeeld door een online gesprek. Na je aanmelding ontvang je van ons bericht over hoe we gaan kennismaken. 

Kennismakingsbijeenkomst

Ben je aangemeld voor een opleiding op niveau 3 of 4, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsbijeenkomst. We organiseren deze elke maand vanaf januari. Tijdens deze bijeenkomsten van ongeveer 2,5 uur maak je kennis met de opleiding, het beroep, het gebouw, de docenten en studenten. Je doet bijvoorbeeld opdrachten, zodat je ervaart wat je als student kunt verwachten. Bekijk hieronder het filmpje over de kennismakingsbijeenkomsten.

Creative College

Kennismakingsgesprek

Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Of kun je hulp gebruiken tijdens je opleiding, dan nodigen we je (ook) uit voor een kennismakingsgesprek.  Dit gesprek duurt ongeveer 45 minuten. We bespreken dan wat jij nodig hebt om succesvol met jouw opleiding te starten. 

Als je je aanmeldt voor een entreeopleiding of een opleiding op niveau 2 nodigen we je altijd uit voor een kennismakingsgesprek. Soms is er eerst een kennismakingsbijeenkomst.

Veiligheid en Defensie College

Starten met je opleiding

Voor de zomer (in juni en juli) ontvang je van ons alle informatie om je opleiding voor te bereiden. Denk aan de boekenlijst, datum eerste lesdag, je inlog, etc. En na de zomer is het dan zover. Wij heten je van harte welkom op je eerste lesdag en wensen je natuurlijk veel succes op je nieuwe opleiding.

BBL

Wil je een bbl-opleiding bij ons volgen? Ga dan tijdig op zoek naar een erkende leerwerkplek. Zonder erkende leerwerkplek kun je namelijk niet starten met een bbl-opleiding. Je kunt je wel alvast aanmelden en bijvoorbeeld via stagemarkt.nl zoeken naar erkende leerwerkbedrijven.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: