Hallo Tech Campus

ROC Midden Nederland bouwt aan de Tech Campus Nieuwegein. Dé plek waar colleges met technische opleidingen samen garant staan voor actueel  techniekonderwijs in de regio. De Tech Campus Nieuwegein wordt gevormd door het Tech College, Bouw & Interieur College, Automotive College en ICT College.

Tech Campus Nieuwegein ideale leeromgeving voor studenten
Studenten werken en leren, op de Tech Campus, samen aan cross overs en echte projecten van bedrijven. Zo brengen we de praktijk binnen, doen we inspiratie op en wisselen we ideeën uit. Er is veel ruimte voor vernieuwing en ontdekking. Op de Campus ontmoet je medestudenten van andere opleidingen & colleges en medewerkers van bedrijven. Zo verbreed je al vroeg je kennis en je netwerk.

Daarom Tech Campus Nieuwegein
Door snelle technologische ontwikkelingen vragen bedrijven om medewerkers met kennis van verschillende disciplines. Daarom maken wij verbindingen in ons onderwijs en bouwen we aan de Tech Campus Nieuwegein. Dankzij aandacht voor vakmanschap en werknemersvaardigheden leiden wij onze studenten op tot professionals van de toekomst.

Cross over project Arcadekasten

Studenten van de Tech Campus Nieuwegein hebben de afgelopen maanden samen gewerkt aan de bouw van een 6-tal Arcadekasten. Op deze arcadekasten komen retro games weer helemaal tot leven. Het project is een crossover project van het ICT College, Bouw & Interieur College en Tech College. De arcadekasten zijn tijdens open dagen door het publiek te bespelen. Ook door de studenten wordt er gretig gebruik van gemaakt. Lees meer

Arcadekast

ROCMN bouwt verder aan realisatie Tech Campus Nieuwegein

ROC Midden Nederland bouwt in Nieuwegein aan de realisatie van de Tech Campus. Op de leslocatie Harmonielaan 2 te Nieuwegein, waar de opleidingen van het Bouw & Interieur College en Tech College gevestigd zijn, wordt sinds de zomer ook druk verbouwd. De verhuizing van het ICT College naar Nieuwegein begin 2017 was al een eerste stap in de realisatie van de Tech Campus. Ook het recent vernieuwde Automotive College, gelegen op de Structuurbaan, is een onderdeel van de Tech Campus Nieuwegein.

Robuuste Look & Feel
Zoals je mag verwachten van een Bouw & Interieur College en Tech College wordt er vooral gewerkt met materialen als hout, steen en metaal om een robuuste uitstraling te creëren. 

Planning
De verbouwing verloopt in fasen en zal, als alles volgens planning verloopt, in september 2018 afgerond worden. Alle studenten kunnen zich voor hun nieuwe schooljaar alvast verheugen op een mooie nieuwe school en een plek op de Tech Campus Nieuwegein.

Sfeerimpressie

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: