Hallo Tech Campus

ROC Midden Nederland bouwt aan de Tech Campus Nieuwegein. Dé plek waar colleges met technische opleidingen samen garant staan voor actueel techniekonderwijs. De Tech Campus Nieuwegein wordt gevormd door het Tech College, Bouw & Interieur College, Automotive College en ICT College.

Tech Campus Nieuwegein ideale leeromgeving voor studenten
Studenten werken en leren, op de Tech Campus, samen aan cross overs en echte projecten van bedrijven. Zo brengen we de praktijk binnen, doen we inspiratie op en wisselen we ideeën uit. Er is veel ruimte voor vernieuwing en ontdekking. Op de Campus ontmoet je medestudenten van andere opleidingen & colleges en medewerkers van bedrijven. Zo verbreed je al vroeg je kennis en je netwerk.

Daarom Tech Campus Nieuwegein
Door snelle technologische ontwikkelingen vragen bedrijven om medewerkers met kennis van verschillende disciplines. Daarom maken wij verbindingen in ons onderwijs en bouwen we aan de Tech Campus Nieuwegein. Dankzij aandacht voor vakmanschap en werknemersvaardigheden leiden wij onze studenten op tot professionals van de toekomst.

Frisse look voor Tech Campus ROC Midden Nederland

Het afgelopen schooljaar is er hard gewerkt aan de realisatie van de Tech Campus in Nieuwegein. Op de vertrouwde leslocatie Harmonielaan 2 zijn het Tech College en het Bouw & Interieur College te vinden. Samen met het nieuwe ICT College op Harmonielaan 1 en het eerder verbouwde Automotive College op de structuurbaan in Nieuwegein, vormen deze colleges de Tech Campus. Studenten kunnen hier terecht voor een technische opleiding in diverse richtingen en worden er opgeleid tot vakman of specialist. Er is veel vraag naar goed opgeleide technici.

Welkom op de Tech Campus

Schooljaar fris van start met nieuwe faciliteiten

Medewerkers en studenten van de Tech Campus kunnen op alle locaties gebruik maken van nieuwe theorie- en praktijklokalen, moderne flexibele werkplekken, vergaderruimtes en projectlokalen voor samenwerken en overleg, een vernieuwde entree, multifunctionele kantines, gezellige pauzeruimtes, een stilteruimte en moderne restaurants. Op alle locaties is gewerkt met foto’s en materialen, zoals rubber, hout, metaal en steen, die herkenbaar zijn voor de branche en geven zodoende een technische uitstraling passend bij de opleidingen die er gehuisvest zijn.

Cross overs en projecten
Dankzij de verbouwingen kunnen studenten en docenten meer en meer opleiding overstijgend aan het werk met levensechte projecten van bedrijven. De branche vraagt om samenwerking en cross-overs in het onderwijs op het snijvlak van bouw, techniek, ict, zorg, mobiliteit en energie. Op de Tech Campus wordt o.a. samengewerkt aan projecten op het gebied van, Smart City, Smart Industry, Human technology, robotica en mechatronica.

Cross over project Arcadekasten

Studenten van de Tech Campus Nieuwegein hebben de afgelopen maanden samen gewerkt aan de bouw van een 6-tal Arcadekasten. Op deze arcadekasten komen retro games weer helemaal tot leven. Het project is een crossover project van het ICT College, Bouw & Interieur College en Tech College. De arcadekasten zijn tijdens open dagen door het publiek te bespelen. Ook door de studenten wordt er gretig gebruik van gemaakt. Lees meer

Arcadekast

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: