Hallo Tech Campus

ROC Midden Nederland bouwt aan de Tech Campus Nieuwegein. Dé plek waar colleges met technische opleidingen samen garant staan voor actueel techniekonderwijs. De Tech Campus Nieuwegein wordt gevormd door het Tech College, Bouw & Interieur College, Automotive College en ICT College.

Tech Campus Nieuwegein ideale leeromgeving voor studenten
Studenten werken en leren, op de Tech Campus, samen aan cross overs en echte projecten van bedrijven. Zo brengen we de praktijk binnen, doen we inspiratie op en wisselen we ideeën uit. Er is veel ruimte voor vernieuwing en ontdekking. Op de Campus ontmoet je medestudenten van andere opleidingen & colleges en medewerkers van bedrijven. Zo verbreed je al vroeg je kennis en je netwerk.

Daarom Tech Campus Nieuwegein
Door snelle technologische ontwikkelingen vragen bedrijven om medewerkers met kennis van verschillende disciplines. Daarom maken wij verbindingen in ons onderwijs en bouwen we aan de Tech Campus Nieuwegein. Dankzij aandacht voor vakmanschap en werknemersvaardigheden leiden wij onze studenten op tot professionals van de toekomst.

Frisse look voor Tech Campus ROC Midden Nederland

Het afgelopen schooljaar is er hard gewerkt aan de realisatie van de Tech Campus in Nieuwegein. Op de vertrouwde leslocatie Harmonielaan 2 zijn het Tech College en het Bouw & Interieur College te vinden. Samen met het nieuwe ICT College op Harmonielaan 1 en het eerder verbouwde Automotive College op de structuurbaan in Nieuwegein, vormen deze colleges de Tech Campus. Studenten kunnen hier terecht voor een technische opleiding in diverse richtingen en worden er opgeleid tot vakman of specialist. Er is veel vraag naar goed opgeleide technici.

Welkom op de Tech Campus

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: