Doemiddagen 2016 - 2017 voor uw leerlingen

Om echt te ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten en kennis te maken met een college of opleiding, organiseren wij doemiddagen. Een doemiddag vindt altijd plaats op een middag van 13.30 tot 16.00 uur op een van onze locaties in Amersfoort, Utrecht of Nieuwegein.
Voor dit schooljaar zijn alle doemiddagen geweest. Volgend schooljaar kun je weer een middagje meelopen. De data voor deze doemiddagen komen binnenkort op onze website te staan.

De meeste vmbo-scholen in de Provincie Utrecht doen hier als school aan mee en de decaan of mentor informeert dan de leerlingen. Is dat niet het geval, dan kan een leerling ook zelf een account aanmaken en zich aanmelden op www.zoekjouwmbo.nl

Voor wie?

Leerlingen op het vmbo, havo en mbo kunnen zich hiervoor aanmelden. Bij elke doemiddag staat de doelgroep vermeld.

Aanmelden verplicht

Aanmelden is noodzakelijk en gaat via zoekjouwmbo.nl. Op deze website is vanaf oktober te zien voor welke colleges en richtingen we doedagen aanbieden. Als de inloggegevens niet via de decaan of mentor worden verstrekt, kan de leerling hier een eigen account aanmaken. Na aanmelding wordt een digitale bevestiging gestuurd met de benodigde informatie. 

Sommige doedagen zitten snel vol. We raden leerlingen daarom aan zich tijdig aan te melden.  Aanmelden kan voor Amersfoort tot een week voor de doedag en in Utrecht en Nieuwegein tot een dag daarvoor. Bij verhindering vragen we de leerling zich via zoekjouwmbo.nl af te melden, dan kunnen we de plek voor iemand anders reserveren. 

Waar?

We organiseren meerdere doemiddagen op onze locaties in Amersfoort, Utrecht en Nieuwegein. Op de website www.zoekjouwmbo.nl is na inloggen te zien welke doemiddagen we waar en wanneer aanbieden.  

Vragen?

Vragen over onze doemiddagen? Bel of mail ons via 0900  400 30 02,  optie 1 in het keuzemenu (lokaal tarief) of doedagen@rocmn.nl.