De Tech Campus, maak het onderwijs mooier

Ben je als hbo-er of academicus al enige tijd werkzaam in de tech, bouw, automotive of ict sector?

Jouw kennis rondom actuele vakgebieden zoals mechatronica, applicatie ontwikkeling, modulair bouwen, hybride voertuigentechniek is natuurlijk up-to-date! En er is vast nog waar jij meer van weet of de specialist in bent.

Lijkt het je leuk om kennis over te dragen aan jongeren, maar wil je wel gewoon werkzaam blijven in het bedrijfsleven?

Naast je werk lesgeven op de Tech Campus in Nieuwegein
of op de Campus Amersfoort.
Iets voor jou?

Je werkt samen in een team met ervaren docenten om onze studenten van de Tech Campus les te geven. Dat gebeurt steeds meer in projectvorm, gebaseerd op echte vragen uit het bedrijfsleven. Onze studenten zijn gemotiveerd en nieuwsgierig; het geeft echt een kick om ze iets te leren!

We bieden je op onze kosten een opleiding aan voor “docent-in-de-dop”, zodat je na enkele maanden goed getraind bent op pedagogisch en didactisch gebied. 

Je kunt op allerlei manieren bij ons starten (contract, detachering, zzp); mocht je helemaal over willen stappen dan kan dat natuurlijk ook.
O ja, het salaris: daar gaan we graag met je over in gesprek; in bijna alle gevallen komen we er wel uit! 

Huh…? Dus ik kan zo aan de slag?
Ja, jij hebt de kennis en het enthousiasme, wij doen de rest. Je kan natuurlijk ook eerst gewoon even een kop koffie komen drinken. Vertellen we je er alles over en kun jij je vragen stellen.

Wil je meer weten over onze studenten en de Tech Campus? 

Enne ... kom naar onze open avond op zaterdag 19 februari (18.00 – 21.00  uur) op de Harmonielaan 2 in Nieuwegein en ga in gesprek met onze docenten en studenten!

Je kunt ook even bellen met Rob Timmer, HR businesspartner, 06 22 38 79 57.

Wil je Rob liever een een korte mail sturen met je vraag? Vermeld dan ook even in welk vakgebied jouw expertise ligt en je telefoonnummer. het contact is dan zo gelegd.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: