Coronavirus, actueel

We starten het nieuwe schooljaar weer met veel energie, ook al hebben we voorlopig nog steeds met coronamaatregelen te maken. Maar we hebben er vertrouwen in dat we dat samen goed voor elkaar krijgen en gaan #samenverder.

De gezondheid en de veiligheid van onze studenten en medewerkers hebben onze hoogste aandacht. We volgen nauwlettend de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Binnen de mogelijkheden die we hebben doen wij er alles aan om het onderwijs zoveel mogelijk te laten doorgaan. Veelal in een combinatie van klassikaal onderwijs en op afstand.
We zetten zich maximaal in om een passende oplossingen te vinden voor de verschillende groepen studenten. 

Ons onderwijs verzorgen we in nauwe samenwerking met het werkveld. Ook voor onze leerbedrijven zijn het onzekere tijden. Sommigen bedrijven continueren hun bedrijfsactiviteiten zoveel mogelijk, andere sluiten hun deuren. We roeien op dit moment allemaal met de riemen die we hebben. Belangrijk hierin is een goede relatie en heldere informatievoorziening.

We informeren daarom iedereen zo goed mogelijk over nieuwe ontwikkelingen. Onze studenten ontvangen een persoonlijke mail van de school en vinden alle informatie op Mijn ROC MN. We raden ouders aan met hun kind mee te kijken op deze studentenportal. Stagebedrijven hebben van ons een brief gekregen met de maatregelen en afspraken die we hebben genomen en gemaakt. Op de website plaatsen we ook regelmatig updates om iedereen steeds van de meest actuele informatie te voorzien.

We hebben de belangrijkste informatie voor u op een rij gezet. 

Eerdere berichtgeving vindt u hier

Vragen?

Uw vraag kunt u stellen via: corona@rocmn.nl
 

Corona Check App nu beschikbaar

Het UMC Utrecht heeft de OLVG corona check app voor de provincie Utrecht gelanceerd. www.umcutrecht.nl/coronacheck. Het is één van de twee apps die Minister Hugo de Jonge in de persconferentie al noemde.