Coronavirus, actueel

Corona update april 2022
 

Op dit moment gelden er geen coronamaatregelen meer voor ons onderwijs en op onze locaties.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De gezondheid en de veiligheid van onze studenten en medewerkers hebben onze hoogste aandacht. We volgen nauwlettend de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

We informeren studenten en onze leerbedrijven over actuele ontwikkelingen. Onze studenten ontvangen, indien nodig, een persoonlijke mail van de school en vinden alle informatie op Mijn ROC MN. We raden ouders aan met hun kind mee te kijken op deze studentenportal. 

We verzorgen ons onderwijs in nauwe samenwerking met het werkveld en houden stage- en leerbedrijven op de hoogte van actuele informatie.

Corona update 15 februari 2022

De laatste info over de maatregelen in het mbo lees je op de website Rijksoverheid.
 

Corona up date 25 januari 2022

Het kabinet heeft dinsdagavond 25 januari in de persconferentie laten weten dat bijna alles weer open mag, zie website Rijksoverheid. Ook is het quarantaineadvies versoepeld, zie hieronder. We hopen dat niet over enkele weken de heropening wordt teruggedraaid. Daarom willen we blijven opletten en elkaar helpen bij het naleven van de algemene maatregelen. Bekijk het korte overzicht van alle basisregels, maatregelen, voorwaarden en uitzonderingen.

We vinden het ontzettend fijn dat alle studenten weer op school zijn. Het welzijn van onze studenten vinden we heel belangrijk. We vragen iedereen op school daarom ook om zich aan de basismaatregelen te blijven houden. 

De quarantaineregels zijn veranderd. Houd de quarantaineregels daarom goed in de gaten! Bij twijfel doe je de quarantainecheck.

Studenten kunnen eventuele vragen bespreken met de studentcoach/trajectbegeleider.

Meer info?
Zie de website van de Rijksoverheid

Beslisboom

Wanneer blijf je thuis en wanneer kun je naar school? Bekijk deze beslisboom.