Coronavirus, actueel

De gezondheid en de veiligheid van onze studenten en medewerkers hebben onze hoogste aandacht. We volgen nauwlettend de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

We informeren studenten en onze leerbedrijven over actuele ontwikkelingen. Onze studenten ontvangen, indien nodig, een persoonlijke mail van de school en vinden alle informatie op Mijn ROC MN. We raden ouders aan met hun kind mee te kijken op deze studentenportal. 

We verzorgen ons onderwijs in nauwe samenwerking met het werkveld en houden stage- en leerbedrijven op de hoogte van actuele informatie.

Lucht en ruimte

Vanaf 25 september a.s. mag er meer en moet er minder! We kunnen als school ons gelukkig weer richten op onze kerntaak: goed onderwijs voor iedereen! Bekijk hier het overzicht van coronamaatregelen van de Rijksoverheid per 25 september

Coronatoegangsbewijs en catering/kantines
Iedereen is welkom bij ROC Midden Nederland. Er is geen coronatoegangsbewijs nodig. Voor activiteiten buiten school (zoals excursies) kan door externe organisaties soms wel om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Beslisboom

Wanneer blijf je thuis en wanneer kun je naar school? Bekijk deze beslisboom.