Coronavirus, actueel

We leven met elkaar in een onzekere tijd op dit moment. Dat geldt ook voor ROC Midden Nederland. De gezondheid en de veiligheid van onze studenten en medewerkers hebben onze hoogste aandacht. We volgen dan ook nauwlettend de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Binnen de mogelijkheden die we hebben doen wij er alles aan om het onderwijs zoveel mogelijk te laten doorgaan. In dit geval onderwijs op afstand. Als inclusieve onderwijsorganisatie hebben we veel verschillende doelgroepen in huis. Onze docenten en medewerkers in de ondersteunende diensten zetten zich maximaal in om een passende oplossing te vinden voor de verschillende groepen studenten. 

Ons onderwijs verzorgen we in nauwe samenwerking met het werkveld. Ook voor onze leerbedrijven zijn het onzekere tijden. Sommigen bedrijven continueren hun bedrijfsactiviteiten zoveel mogelijk, andere sluiten hun deuren. We roeien op dit moment allemaal met de riemen die we hebben. Belangrijk hierin is een goede relatie en heldere informatievoorziening.

We informeren daarom iedereen zo goed mogelijk over nieuwe ontwikkelingen. Onze studenten ontvangen een persoonlijke mail van de school en vinden alle informatie op Mijn ROC MN. We raden ouders aan met hun kind mee te kijken op deze studentenportal. Stagebedrijven hebben van ons een brief gekregen met de maatregelen en afspraken die we hebben genomen en gemaakt. Op de website plaatsen we ook regelmatig updates om iedereen steeds van de meest actuele informatie te voorzien.

We hebben de belangrijkste informatie voor u op een rij gezet. Wij wensen u sterkte en wijsheid. Zorg goed voor elkaar.

Update 29 mei 2020

Corona Check App nu beschikbaar

Het UMC Utrecht heeft de OLVG corona check app voor de provincie Utrecht gelanceerd. www.umcutrecht.nl/coronacheck. Het is één van de twee apps die Minister Hugo de Jonge in de persconferentie al noemde.

Eerdere berichtgeving vindt u hier

Vragen?

Uw vraag kunt u stellen via: corona@rocmn.nl