Campus in Actie 2020

Laten we allemaal wat meer naar elkaar omkijken

  • Ieder jaar organiseren de studenten en docenten van de Campus Amersfoort een goede doelenactie in december. In dit bijzondere jaar geven we daar een hele persoonlijke draai aan. Er is geen geld opgehaald, maar tijd geïnvesteerd - voor ouderen in Amersfoort. De tijd rondom kerst is voor veel ouderen namelijk een extra moeilijke periode, zeker dit jaar.

Ruim 3.000 studenten schreven de afgelopen weken hun persoonlijke kerstwens op een kaartje, met een kerstbal eraan. De kaartjes werden speciaal voor deze actie ontworpen door studenten media.

Inmiddels hebben bewoners van in totaal 18 verzorgings- en verpleeghuizen - in en om Amersfoort -  een kerstkaartje van onze studenten ontvangen. Want niemand mag met deze kerst alleen zijn. 

Afgelopen vrijdag brachten Eric Holtman en René Gelens, directeuren van de Campus Amersfoort, persoonlijk de kaarten langs bij woonvoorziening Lyvore Birkhoven Park.

René Gelens: “Het is prachtig om dit samen met de studenten van ROC Midden Nederland te kunnen doen voor de bewoners.”
Eric Holtman vult aan: “Mooi om te zien dat onze studenten middenin de samenleving staan; dat laat deze actie goed zien.”

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: