Samen ondernemen

Een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt begint met ondernemend onderwijs dat jongeren de benodigde vaardigheden en kennis leert. Hierin werkt ROC Midden Nederland samen met organisaties uit diverse sectoren. Organisaties die op zoek zijn naar een nieuwe blik op hun huidige werk. En bij willen dragen aan een ondernemende mindset bij mbo-talenten.
 
Heeft u een interessante uitdaging waar studenten lokaal positief verschil kunnen maken? Hebben jullie kennis, tijd en begeleiding beschikbaar om mbo-talenten te inspireren zich verder te ontwikkelen als ondernemer? Samen maken wij van een probleemstelling een kleinschalig praktisch project voor mbo-studenten. Met als resultaat nieuwe inzichten of een praktisch uitvoerbaar idee.
 
Bent u een professional die zijn/haar kennis wilt delen met studenten? Of bent/kent u een spreker of workshopgever die studenten inspireert en prikkelt? Neem contact met ons op! Het is een leuke kennismaking tussen uw organisatie en de mbo-talenten. En u versterkt de kwaliteit van de programma’s.
 
Nog even op een rij. Studenten mee te laten denken met een vraagstuk van uw organisatie. Want mbo-studenten hebben een meerwaarde door hun frisse, nieuwe kijk op vraagstukken. Raak zelf geïnspireerd over hoe het anders en beter kan binnen uw organisatie en laat ondernemende studenten met  meedenken en ontwikkelen. Cases te delen met ons, zodat studenten met echte problematiek. Het mooist zou dan natuurlijk zijn dat uw organisatie in het proces betrokken is. Daar hebben we ook genoeg ideeën voor:

  • Gastspreker
  • Jurylid
  • Bedrijfsbezoek
  • Stageplek 

Graag bespreken we met u de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met ons via ondernemerschap@rocmn.nl