Alumninetwerk ROC Midden Nederland

Word lid van het alumninetwerk ROC Midden Nederland

Wat ga jij doen als je je diploma op zak hebt? Verder studeren? Aan het werk? Of ben je al wat langer geleden bij ons afgezwaaid en al de nodige ervaringen opgedaan? Hoe dan ook, we zijn erg benieuwd.
Lijkt het je leuk om contact te houden met ons en met je studiegenoten? Sluit je dan aan bij ons alumninetwerk!

En... je krijgt een eenmalige korting van 5% op een vervolgopleiding of cursus bij ROC
Midden Nederland. Mooi meegenomen als je je in de toekomst verder wilt ontwikkelen.

Met je opleiding bij ROC Midden Nederland heb je een sterke basis gelegd. Maar uitgeleerd ben je natuurlijk nooit. Als lid van ons alumninetwerk krijg je allerlei mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen voor de toekomst. Zo kun je meedoen met workshops, cursussen, informatieve sessies en netwerkbijeenkomsten. Of je kunt juist anderen iets leren! Door jouw ervaringen te delen met oud-studiegenoten en nieuwe studenten, of door zelf workshops of gastlessen te geven.

Klinkt goed? Meld je dan snel aan.  tot ziens!

“Is wel gek hoor, maar na een half jaar mis je je klas echt wel. Was erg leuk om de anderen weer terug te zien.” (Marcel)

Waarom een alumninetwerk?

We zijn als school verbonden met de buitenwereld; de arbeidsmarkt, het hbo en de maatschappij. We willen de relatie die we binnen de school met jou als student hebben opgebouwd, buiten de school voortzetten met jou als alumnus. Want we delen een gezamenlijk verleden en willen samen bouwen aan een waardevolle toekomst.

En hoe kunnen we dat beter doen dan met een netwerk van oud-studenten waarmee we samen zorgen voor interessante en waardevolle activiteiten; voor jou en voor ons

Apothekersassistent pakt medicatie uit een kast

Vier doelen alumninetwerk

kernwaarden Alumninetwerk 250 px

Het is belangrijk dat het alumninetwerk niet alleen leuk is, maar ook interessant en leerzaam, en dat het voordelen oplevert. We hebben dat samengevat in vier kernwaarden of doelen:

  • Kennis delen
  • Ontmoeten
  • Professionaliseren
  • Netwerken

Elk van deze doelen kan bijdragen aan jouw eigen ontwikkeling, als medewerker binnen een bedrijf of organisatie of als student in een vervolgopleiding. Kijk maar bij de vier doelen. We zien je natuurlijk graag terug bij een van onze activiteiten of misschien wel een gastles.

“Ik werkte tijdens mijn studie ook altijd al mee aan voorlichtingen. En nu als oud-student is het nog mooier om te kunnen vertellen over mijn ervaringen in de praktijk.” (Meryem)

Wat zijn de voordelen voor jou als alumnus?

  • Je houdt contact met oud-studenten en docenten
  • Je bent onderdeel van een netwerk van ‘gelijkgestemden’, een community
  • Je bent betrokken bij dezelfde beroepsprofessionals
  • Je kunt interessante en boeiende meetings, activiteiten en workshops bijwonen
  • Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen en vacatures op de arbeidsmarkt

En... je krijgt een eenmalige korting van 5% op een vervolgopleiding of cursus bij ROC Midden Nederland. Mooi meegenomen als je je in de toekomst verder wilt ontwikkelen.

Ja, ik doe mee!

Enthousiast geworden en wil je verbonden blijven met medestudenten en profiteren van de voordelen van het alumninetwerk ROC Midden Nederland? Meld je dan aan. We gaan elkaar vast ontmoeten op een van de alumni-activiteiten. Meld je hier aan!

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: