Activiteiten Tech Campus voor het vo

Welkom op de activiteitenpagina van de Tech Campus van ROC Midden Nederland. We bieden verschillende activiteiten aan in het kader van techniekoriëntatie en LOB, voor zowel vo-leerlingen met in potentie interesse in techniek als docenten, decanen, mentoren en schoolleiders. Heb je vragen over onze activiteiten? Neem gerust contact op met onze collega's via @email.


Tech Campus Menukaart

De Tech Campus biedt leerlingen én docenten binnen het vmbo diverse programma’s aan in het kader van techniek onderwijs. Voor leerlingen zijn dit keuzevakken en praktijkgerichte programma’s die goed aansluiten op het vmbo. Voor docenten bieden we workshops aan waardoor zij een beeld krijgen van de diverse opleidingen bij de Tech Campus.

Menukaart - Aanbod leerlingen
Menukaart - Aanbod docenten

Interesse of vragen? Neem contact op via @email.
 

Techniekbrede Doe-Oriëntatie

Speciaal voor individuele leerlingen (geen hele klas) van jaar 2 en 3, basis, kader, GL, TL of havo met interesse in techniek. 

Graag laten we leerlingen, die door school vooraf worden aangemeld, zien en ervaren wat een toekomst in de techniek ze te bieden heeft. In verschillende korte, praktische workshops in de breedte van techniek, passend bij ons opleidingsaanbod en het bedrijfsleven.

Interesse of vragen? Neem contact op via @email.

Data Techniekbrede Doe-Oriëntatie
Dinsdag 30 januari 2024 van 09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur

Meld je leerlingen via deze link aan. 
 

Projecten op maat

Oriëntatie op verschillende richtingen binnen één profiel/sector of één specifieke richting voor bovenbouwleerlingen uit vmbo basis, kader en TL 

We hebben verschillende programma’s ontwikkeld binnen de technische richtingen met daarin korte presentaties over het studeren bij ROC Midden Nederland en doe-activiteiten/projectopdrachten, passend bij de opleidingen in de breedte van een profiel of sector. Dit is een goede stap voordat leerlingen zich individueel aanmelden voor een opleiding of specifieke oriëntatieworkshop later in jaar 3 of in jaar 4. Ook is het mogelijk om een programma op maat aan te vragen.

Interesse of vragen? Neem contact op via @email.


Collegetour Tech Campus

Speciaal voor docenten, decanen, mentoren en schoolleiders. Een tour langs de colleges van de Tech Campus. Je maakt kennis met het opleidingsaanbod techniek en de onderwijsfaciliteiten. Ook spreek je studenten over hun ervaringen. Een collegetour kan aangevraagd worden voor groepen vanuit een vo-school of koepel.

Interesse of vragen? Neem contact op via @email.


MBO- oriëntatieworkshops Nieuwegein

Wil je een kijkje komen nemen bij onze opleidingen? Doe dan mee met een oriëntatieworkshop. Laat je rondleiden en doe mee met een activiteit. Zo kun je ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. Je gaat samen met andere leerlingen kennismaken met een opleiding van een college op de Tech Campus. Een oriëntatieworkshop is altijd van 14.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie over en aanmelden voor deze workshops ga je naar deze pagina


Meeloopdagen

Voor leerlingen van jaar 3 en 4 BB, KB, GL, TL en havo. Een oriëntatie op een specifieke opleiding. 

Ben jij 4e-jaars leerling en twijfel je na het bezoek aan een open dag of deelname aan een oriëntatieworkshop nog over je aanmelding? Dan kun je in de periode januari tot mei individueel meelopen met een student van de opleiding. In dit overzicht kun je zien welke colleges en opleidingen hier aan meedoen. Vooraf aanmelden voor een meeloopdag is verplicht en doe je door een mail te sturen naar de contactpersoon.


Open dagen Utrecht en Nieuwegein

Iedereen is van harte welkom op onze open dagen! Kom tijdens een open dag de sfeer proeven, spreek met studenten en docenten. Een opleiding echt ervaren? Draai dan een middagje mee tijdens de oriëntatieworkshops. De ideale manier om te onderzoeken of de school en opleiding bij jou past. Meld je hier aan voor onze open dag

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: