Open dag of doedag bezoeken? Proef de sfeer van onze mbo-colleges.

Open dagen/avonden

Denk je eraan een mbo-opleiding te gaan volgen bij ROC Midden Nederland? Of wil je weten hoe je alsnog je middelbare school-diploma kunt halen? Kom dan langs op de open avond op 24 april. Docenten en studenten beantwoorden graag je vragen en je kunt kennismaken met onze colleges voor alle mbo-opleidingen en het VAVO Lyceum. Kijk op de collegewebsites voor specifieke informatie over de open avond op de locatie van jouw keuze.

Je kunt je hier opgeven voor de open avond. Je ontvangt dan via de mail het E-ticket. Als je deze uitprint en meeneemt, hoef je je niet meer ter plekke te registreren.

Meer data open dagen/avonden in 2014

Lukt het je niet om op 24 april langs te komen dan ben je ook nog welkom op de volgende data:

• 17 juni: open avond (18.00 - 21.00 uur)
• 2 juli: open avond Sprint MBO-HBO, niveau 4- en versnelde opleidingen (18.00 - 21.00 uur, Disketteweg 10, Amersfoort en Marco Pololaan 2, Utrecht)

Let op: van april tot en met oktober vinden er wegwerkzaamheden plaats rondom de locatie Vondellaan van het Welzijn College en het Gezondheidszorg College. Meer informatie.

Aanmelden voor opleiding

Aanmelden voor een opleiding tijdens een open avond of inschrijfavond? Dat kan natuurlijk. Neem daarvoor een geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart of W-document) en je burgerservicenummer (bsn) mee. Aanmelden kan ook online.

Doedagen

Op een doedag ontdek je je toekomstige beroep en opleiding bij het college van jouw keuze. Je ontmoet onze mbo-studenten en gaat ook zelf aan de slag. Je bent van harte welkom op een doedag!

Beroepskeuzetest

Om je te helpen de juiste keuze in opleiding of beroep te maken, zijn er verschillende testen ontwikkeld. Tests geven inzicht in de mogelijkheden die er zijn en welke opleidingen meer of minder passen.  ROC Midden Nederland heeft een op maat gemaakte beroepskeuzetest om zo goed mogelijk te helpen bij de al lastige studie- en beroepskeuze.  Doe nu de beroepskeuzetest!